Kosten Laminaat traprenovatie berekenen. Laminaat traprenovatie prijs per trede. - verbouwingsprijzen 1

Kosten laminaat traprenovatie berekenen

Er zijn verschillende factoren van invloed op de het kostenplaatje van van een traprenovatie bepalen. Eén van de belangrijkste factoren is het materiaal dat gebruikt wordt bij het renoveren van een trap. Op deze pagina laten we zien hoe je de kosten van een laminaat traprenovatie berekent. Ben je geïnteresseerd in andere materialen? Kijk dan op één van de volgende pagina’s:

Kosten Laminaat traprenovatie berekenen. Laminaat traprenovatie prijs per trede. - verbouwingsprijzen 2

Wat kost een laminaat traprenovatie

We kennen allemaal het laminaat dat je op de vloer legt. U kunt de overzettreden krijgen van hetzelfde laminaat dat direct op de trap kan worden geplaatst. Net als bij PVC moeten deze stappen op maat worden gesneden en verlijmd.

Qua materiaal is een traprenovatie met laminaat de goedkoopste optie. Hoewel het plastic is, lijkt het erg op massief hout. Het laminaat is stevig en duurzaam en biedt alle denkbare kleuren. Zo kunt u bijvoorbeeld ook een laminaat overzettreden met betonlook nemen. Zo lijkt het alsof je een echte betonnen trap hebt.

Laminaat traptreden zijn gemakkelijk schoon te maken en hoeven niet te worden geverfd, geschuurd of geverfd. De krasvastheid en slagvastheid van laminaten zijn echter iets lager dan die van PVC of vinyl.

De voordelen op een rijtje:

  • De goedkoopste optie
  • Zelf te leggen
  • Veel kleuren en soorten beschikbaar
Kosten PVC traprenovatie berekenen. PVC traprenovatie prijs per trede. - verbouwingsprijzen 3