Kosten kunststof schutting berekenen. Wat kost een kunststof schutting? - verbouwingsprijzen 1

Kosten van een kunststof schutting berekenen

Een schutting plaatsen in je huis is een goede investering. Het zorgt voor privacy en kan de uitstraling van je tuin verbeteren. Eerder lieten we zien hoe je de kosten berekent van een schutting. Daaruit bleek dat het materiaal van de schutting één van de belangrijkste factoren is voor de uiteindelijke prijs van de schutting. Op deze pagina behandelen we het berekenen van de kosten van een houten schutting.

Ben je geïnteresseerd in andere materialen? Bekijk dan één van de volgende pagina’s:

Kosten houten schutting berekenen. Wat kost een houten schutting? - verbouwingsprijzen 3

Hoeveel kost een kunststof schutting?

De gemiddelde kosten van het schutting bedragen 90 euro per meter. Je kunt zeker goedkopere hekken krijgen, maar je kunt ook duurdere hekken krijgen. Als je schuttingen door professionals laat plaatsen, betaal je gemiddeld 15 euro extra per meter.

Liever een schutting die geen onderhoud behoeft? Dan kunt u denken aan een kunststof schutting. Kunststof heeft geen onderhoud nodig en zal niet veranderen of vervagen. Hierdoor heb je jarenlang plezier aan de schutting. Er zijn veel verschillende kleuren en uitvoeringen van kunststof. Je kunt zelfs een kunststof schutting plaatsen die eruitziet als massief hout.

De gemiddelde kostprijs van een kunststof schutting is 75 euro per meter.

Kosten kunststof schutting berekenen. Wat kost een kunststof schutting? - verbouwingsprijzen 2