Kosten houten schuifpui berekenen. Prijzen houtenschuifpui. houten vs aluminium vs kunststof schuifpui kosten - verbouwingsprijzen2

Kosten houten schuifpui berekenen

Er zijn diverse factoren van invloed op de berekening van de kosten van een schuifpui. Op deze pagina lichten we toe hoe je de kosten van een houten schuifpui berekent. Andere opties en berekeningen over de kosten van een aluminium schuifpui en de kosten van een kunststof schuifpui kun je elders op onze website vinden.

Wat kost een houten schuifpui

Veel mensen kiezen voor houten schuifdeuren om hun woning een echte persoonlijkheid en een warme uitstraling te geven. Daarnaast heeft hout de beste isolatiewaarde, is het makkelijk te verwerken en kan het elke gewenste kleur geven. Houten schuifdeuren moeten regelmatig worden onderhouden, dus er zijn wel wat meerkosten.

Als u een houten schuifdeur installeert, let dan op de duurzaamheid classificatie. De duurzaamheid classificatie geeft de levensduur van het hout aan. Hout van duurzaamheidsniveau 5 kan slechts 5 jaar worden gebruikt, terwijl hout van duurzaamheidsniveau 1 wel 25 jaar in goede staat kan blijven.

Voor een 2-delige schuifpui van hout betaal je gemiddeld € 2.000 (exclusief plaatsen).

Kosten houten schuifpui berekenen. Prijzen houtenschuifpui. houten vs aluminium vs kunststof schuifpui kosten - verbouwingsprijzen1